kapat

03.01.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Trabzon'da sancılı işbaşı
Özkan Sümer yönetimi, ilk ciddi krizi teknik direktörlük sorunuyla yaşıyor. Dün çalışmalara başlayan futbolcular da 3.5 milyon dolarlık prim ve transfer taksidi alacaklarını bekliyor

Takım hocasız kaldı
Trabzonspor'un Özkan Sümer başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, ciddi sorunlarla işbaşı yapıyor. Kongreden sonra istifasını veren teknik direktör Giray Bulak'ın görevde kalması için yapılan teklifi kabul etmemesi, Sümer'in istediği teknik direktör Sadi Tekelioğlu'na da yönetime dışarıdan destek veren eski başkanlardan Faruk Özak'ın karşı çıkması, arayışları çıkmaza soktu. Bulak'a, 'Kal' baskısının Sümer yönetiminin inisiyatifi dışında yapılması da daha ilk günden ipleri gerdi.

Oktay'a olumsuz yanıt
Teknik direktör adayları arasında, B Genç Milli Takım antrenörü Necati Özçağlayan ile Ali Kemal Denizci'nin olduğu sızan haberler arasında. Bu arada, futbolcuların 3.5 milyon dolarlık alacaklarını bekledikleri belirtildi. Öte yandan, transferi henüz gerçekleşmeyen Oktay'ın dün Trabzon'da yöneticilerle görüştüğü, olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

OSMAN DİYADİN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır