kapat

27.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tofas
Vurun hocalara!
18 takımda 27 teknik adam görev yaptı. 11 ekip sezona başladığı teknik direktörlerle yoluna devam ederken diğer 7 kulüp, 16 ayrı hocayla çalıştı

Kan değişikliği gerekti
Birinci Lig'de takımların başarısızlıklarının faturası bu sezonun ilk 18 haftasında da teknik direktörlere çıkartıldı. 18 takımdan 11'i sezona başladıkları teknik direktörlerle yollarına devam ederken, 7 kulüp, 16 teknik adamla takımlarını düzlüğe çıkartmaya çalıştı. 18 haftada G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş, Antalya, Ç.Rize, Gençlerbirliği, İstanbulspor, Ankaragücü, Samsun, Trabzonspor ve Y.Yozgat sezona başladıkları teknik adamları değiştirmedi.

Rekor Kocaelispor'da
Teknik adam değiştirme rekoru Kocaelispor'a ait. Yeşil-siyahlılar sezona başladığı Güvenç Kurtar'la 3. haftada yollarını ayırdıktan sonra Rasim Kara ile 11 hafta çalıştı, ardından antrenör Mahir Günak 1 hafta takımın başında kaldı ve son olarak, Adanaspor'dan ayrılan Hikmet Karaman'la anlaşma sağlandı. Karaman, son 3 maçta Kocaelispor'un başında sahaya çıktı.

Başarısız olan gitti
Sakıp Özberk, sezonun ilk yarısını bir başka takımda tamamlayan diğer bir teknik direktör oldu. Siirt'te göreve başlayan Özberk 8. hafta sonunda buradan ayrıldı, ligin 16. haftasında da, Arıca'nın yerine eski takımı G.Antep'in başına geçti. Adana, Bursa, Denizli ve Erzurum da, başarısız gidiş nedeniyle hocalarını değiştirdiler. Erzurum son teknik direktörü Karasev'in görevine dün son verdi.

İLKER KILIÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır