kapat

27.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hoş geldin de Ecevit nerede?
TBMM Başkanı Ömer İzgi'nin Ramazan Bayramı ve yeni yıl nedeniyle Seyranbağları Huzurevi'ne yaptığı ziyaret oldukça ilginç diyaloglara sahne oldu.

Eşi Aysel İzgi ile birlikte yaşlıların kaldığı huzurevine giden Ömer İzgi, yaşlılarla tek tek tokalaşarak hatırlarını sordu. İzgi, yaşlıların hatırlarını sorarken ilginç konuşmalar da yaşandı.

İzgi, 80 yaşındaki bir huzurevi sakininin hatrını sorduktan sonra, "İyi ki geldin, hoş geldin de Başbakan Ecevit gelmeyecek mi? Onu da bekliyoruz buraya. Gelmeyecek mi?" diye sordu. Bunun üzerine İzgi, "Gelir, gelir. O da gelir" dedi.

MAAŞLARINIZDAN BİRAZ KISIN
Başkan İzgi, yaşlılara birer kutu şeker vermeyi de ihmal etmedi. Ancak İzgi'nin bu hediyesi kimi yaşlı konuklar tarafından beğenilmedi. Bir yaşlı kadın, "Biz şeker hastasıyız, bir de gelip bize şeker ikram ediyorlar. Yok muydu başka hediye?" dedi.

Başkan İzgi ile eşi Aysel İzgi, yaşlılarla ayrı ayrı ilgilendiler. Aysel İzgi, 75 yaşındaki Musa Malak isimli bir yaşlıyla sohbet ederken ilginç taleplerle de karşı karşıya kaldı. Huzurevindeki yaşlı, Aysel İzgi'den, "Maaşlarınızdan biraz kısın da bize verin. O ne öyle? O kadar çok para alıyorsunuz. Bize üç kuruş veriyorsunuz" dedi. Bu sırada Mustafa İçli isimli bir yaşlının araya girmesi üzerine, Musa Malak, Aysel İzgi'ye dönerek, "Onu dinleme. Onun durumu iyi. Ayda 70 milyon lira maaş alıyor" deyince konuşmayı dinleyenler kahkahayı bastı.

CİM BOM İYİ
İzgi, sohbet ettiği doğuştan spastik olan bir yaşlının hasta bir Galatasaraylı olduğunu öğrenince, "O zaman buradaki en şanslı sensin. İyi gidiyorsunuz iyi. 4-5 yıldır iyi gidiyorsunuz. Arkadaşlarına hava atıyorsundur" dedi.

Erhan SEVEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır