kapat

27.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Nescafe çetesi!
Yenibosna'da Aydın Karataş'ın kahvesine uyuşturucu hap koyarak ziynet eşyalarını çalmakla suçlanan üç sanıktan biri, tahliye edildi...

Mücevherleri çalan Bilge Uluşan, Aydın Karataş'a kızgın olduğunu ve konuşmak için evine gittiğini, komodinin üzerinde altınları görünce de dayanamayıp aldığını söyledi...

15 YIL İSTENİYOR
Aydın Karataş'ı kahvesine uyuşturucu hap koyarak gasp etmekle suçlanan ve haklarında 15'er yıl hapis talep edilen Bilge Uluşan, Gülhanım Gazioğlu ve Değer Şallı'nın yargılanmasına Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Aydın Karataş duruşma sırasında, polisteki ifadesini reddederek kahvesine hap konulmadığını söyledi.

KONUŞMAYA GİTMİŞ
Sanık Bilge Uluşan da Karataş'ı uyutmadığını belirterek, "Gülhanım Gazioğlu 1 yıl önce babamla birlikte yaşıyordu. Sonra Aydın Karataş ile birlikte olduğunu öğrendim, çok sinirlendim. Aydın ile konuşmaya gittim. Bir ara yüzümü yıkamak için lavaboya giderken komodinin üzerinde duran altınları gördüm. Altınları alıp kaçtım" dedi.

"KARAKOLDA ÖĞRENDİM"
GÜLHANIM Gazioğlu ise savunmasında, Aydın Karataş'la birlikte olmasına Bilge Uluşan'ın çok öfkelendiğini kaydederek, "Aydın Bey'i telefonla arayıp görüşmek istediğini söyledi. Olayın diğer kısmını karakolda öğrendim. Suçsuzum" dedi. Mahkeme heyeti de Gülhanım Gazioğlu'nun tahliyesine karar verdi.

PERİHAN YILDIZ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır