kapat

27.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
ABD'de kanlı baskın
Massachusetts eyaletinde Michael McDermot adlı bir kişi çalıştığı şirketin merkezinde makineli tüfekle dehşet saçtı 7 ölü

Boston kentinin kuzeyinde yer alan Wakefield'daki şirketin 3 katlı binasına dün akşam saatlerinde elinde bir AK-47 makineli tüfek ve iki tabancayla dalan Michael McDermot adlı şirket çalışanı binada terör estirdi. Görgü tanıklarının ifadesine göre çıldırmış gibi davranan McDermot, Elindeki silahlarla 8-10 el ateş açtı. Silah seslerini duyan çalışanların ihbarı üzerine çelik yelekli özel harekat timleri binayı kuşattılar. Polis ekipleri binada bulunanları arka kapı ve pencerelerden tahliye ettiler. Daha sonra yoğun güvenlik önlemleri içerisinde operasyon başladı.

LOBİDE OTURURKEN BULDULAR
İçeri giren polisler McDermot'u lobide otururken buldular. Bir süre devam eden pazarlığın ardından sakinleştirilen 42 yaşındaki McDermot gözaltına alındı. Polis daha sonra binada didik didik yaptığı aramada 7 cesetle karşılaştı. Başka ölü ya da yaralı bulunmaması, akıllara kurbanların önceden özellikle belirlenmiş olabileceğini getirdi. Ancak cinayetin nedeni ve ölenlerin kimlikleri konusunda hiçbir açıklama yapılmadı. Sadece bölge savcılığından yapılan açıklamada katliamın işyerinde yaşanan bir şeylerle ilgili olabileceği belirtildi. McDermont'un Mart ayından beri Edgewater şirketinde çalıştığı açıklandı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır