|
|
20 gün 20 gece düğün
İskoçya'daki Skibo Kalesi'nde yarın evlenecek olan Madonna-Guy Ritchie çiftinin özel konuğu Elton John, "Son of Guy" isimli şarkıyı söyleyecek
Michael Douglas-Zeta Jones çiftinin 2 trilyonluk düğünü çok konuşulmuştu. Ancak ünlü şarkıcı Madonna ve Guy Ritchie de onlardan altta kalmadı. Güvenlik önlemlerinden mistik atmosferine, ünlü konuklardan 20 gün 20 gece sürecek partilerine kadar "yılın düğünü" onlarınki olacağa benziyor.
FOTOĞRAF İÇİN İLGİNÇ TEDBİR
Ünlü şarkıcı Madonna ve İskoçyalı yönetmen sevgilisi Guy Ritchie, "yılın en çok konuşulan düğünü" ünvanını Catherine Zeta Jones-Michael Douglas çiftinin elinden alacak gibi görünüyor. Yarın İskoçya'nın Dornoch kasabasındaki tarihi Skibo Kalesi'nde evlenecek olan çift, Douglaslar'ın düğününde yaşanan fotoğraf fiyaskosunun aynısıyla karşılaşmamak için de ilginç bir "tedbir" aldı. Douglas çifti, trilyonluk düğünlerinin fotoğraflarını, OK! Dergisine satmıştı. Ancak gizlice düğün törenine sızan Hello dergisi, OK!'den önce bu fotoğrafları yayınlayıvermişti. Benzer "casuslukların" yaşanmasını istemeyen pop yıldızı Madonna, tuttuğu mini koruma ordusuna talimat verdi: "Özellikle İskoç geleneksel eteğiyle gelen erkek konukların eteklerinin altına bakın!.."
Mini kameraların "etek altı edilmemesi" için korumalar, Madonna'nın talimatıyla otomobil altlarını aramakta kullanılan aynalarla konukları arayacak! Tarihi kalede görevli personel, "Burada şimdiye kadar sayısız ünlü konuk ağırladık. Ancak böylesine güvenlik önleminin alındığı zamanı hatırlamıyorum" şeklinde konuşuyor. Bu arada Madonna'nın yakın arkadaşı olan eşcinsel şarkıcı Elton John, özel olarak getirilen 12 milyar lira değerindeki piyanonun başına geçerek, "Son of Guy" isimli şarkıyı düğün gecesi söyleyecek. Bu arada kaledeki her görevli, yakalarında özel hazırlanan kimlik kartlarını taşıyacak. Kalenin giriş kapılarına ısıya duyarlı kameralar ve özel aydınlatma ışıkları yerleştirildi.
DIŞ HABERLER
ROCCO'NUN VAFTİZİ BU GECE YAPILACAK
Ünlü şarkıcı Sting ve eşi Trudi, Madonna'nın 4 yaşındaki kızının babası Carlos Leon, damadın sağdıçı Vinnie Jones, Patsy Kensit, Robbie Williams özel uçakla İskoçya'ya gelerek şatoya yerleştiler. Çiftin 4 aylık oğlu Rocco'nun vaftiz töreni, bu gece yapılacak. Rocco'nun vaftiz babası Sting, vaftiz annesi ise Sting'in eşi Trudi.
KASABA SAKİNLERİ ÜNLÜLERİN YOLUNU GÖZLÜYOR
Düğünün yapılacağı kasabada yoğun bir hareketlilik gözleniyor. Dünyanın dörtbir yanından gelen basın ordusu, her köşeye konuşlanmış durumda. Kasaba sakinleri mutlu olduklarını söylüyor ve Madonna'nın kendi kasabalarını seçmesinden büyük onur duyduklarını ifade ediyor.
HER KÖŞESİ MUHTEŞEM
Yılın düğününün ilk davetlileri, muhteşem salonları olan tarihi kaleye, gelmeye başladı. Madonna'nın gelinliğini hazırlayan ünlü modacı Stella McCartney ve nedimesi olacak ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow ilk gelenler arasındaydı.
HERKESE DÜĞÜN CD'Sİ
Düğünün son sürprizi ise, yalnızca konuklar için doldurulacak düğün kaseti... Sting ve eşi Trudi'nin seslendireceği 3 şarkı, konukların hep birlikte Madonna ve Guy için söyleyeceği şarkılarla birlikte bir CD'de toplanacak. CD'nin birer kopyası, yalnızca düğüne katılan konuklara dağıtılacak. Madonna sade ve romantik olmasını istediği düğün için bütün ayrıntıları kendi yapıyor.
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|