kapat

20.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zeynep'i kaynanası öldürdü
Esenyurt'taki evinin balkonundan atlayıp hastanede yaşam savaşını kaybeden Zeynep Uysal'ın ailesi, kızlarının kaynanası tarafından itildiğini öne sürdü

SUÇ DUYURUSU
Esenyurt Kıraç'ta bulanan evinin balkonundan atlayarak intihar eden Zeynep Uysal'ın ailesi, kızlarının bir cinayete kurban gittiğini savunuyor. Acılı aile Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak, damatları Kadir Uysal ve annesi Satı Uysal hakkında suç duyurusunda bulundu.

KOMŞULARI GÖRDÜ
Kızının kayınvalidesi Satı Uysal tarafından sürekli dövüldüğünü belirten Fatma Genç, "Olay günü kayınvalidesiyle tartışmışlar. Sesler üzerine pencereye çıkan komşuları kızımın kaynanası tarafından balkondan itildiğini söylüyor. Ancak komşular tanıklık etmeye korkuyorlar" dedi.

5 GÜN DİRENEBİLDİ
Kaldırıldığı hastanede 5 gün yaşam mücadelesi veren kardeşinin, ölmeden önce kendisine kaynanası tarafından atıldığını söylediğini belirten Sevim Genç ise, "Jandarmalar ifade almaya geldiğinde iş işten geçmiş, kardeşim ölmüştü. Ama o bana her şeyi söyledi" diye konuştu.

ÖLMEDEN ÖNCE KONUŞTU
Genç, olay günü kaynanasıyla kavga eden kardeşiyle hastanede yaptığı görüşmeyi ise şöyle anlattı: "Vücudunda dayak izleri vardı. 'Atladın mı?' diye sordum, başıyla 'Hayır' işareti yaptı. 'Attılar mı?' dedim, 'Evet' dedi. 'Kocan mı?' diye ekledim, 'Hayır' dedi."

Sabıkalı tecavüzcü Oktay Köksal hakkında, 5'inci olayından sonra 15 yıl hapis talebiyle dava açıldı

SAHTE RAPOR ALMIŞ
Bir süredir birlikte olduğu B.A.'yı Halkalı'daki evine götürüp, bıçak zoruyla tecavüz eden Oktay Köksal ile annesi Gülsevim Alnıak, Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. 15 yıl hapis talebiyle yargılanan Köksal, "Ben deliyim. Bana herkes 'Deli Oktay' der. Annem milyarder. Şimdiye kadar parayı bastırıp deli raporu aldım. Yine alacağım" diyerek basın mensuplarının üzerine yürüdü.

MAHKEME İNANMADI
Ancak mahkeme heyeti, daha önce de gazete ilanlarından ulaştığı dört kadına tecavüz ettiği belirlenen Köksal'a inanmadı ve sanığın Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmesine gerek duymadı. "Zorla alıkoymak" suçundan 10 yıl hapis talebiyle yargılanan Gülsevim Alnıak ise oğlunu uyarmasına rağmen kendisiyle başa çıkamadığını söyledi. Duruşma ertelendi.

PERİHAN YILDIZ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır