kapat

20.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Lise öğrencisi kendini öldürdü
Sınava giren 15 yaşındaki Serhat Bingöl, sınıfta ve koridorda havaya ateş ettikten sonra tetiği kafasına dayayarak intihar etti

İzmir'in Çiğli ilçesinde 15 yaşındaki lise öğrencisi, okulda tabancayla intihar etti. Evka 2 semtinde bulunan Naime Tömek Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Serhat Bingöl (15), dün sabah okula geldi. Arkadaşlarıyla saat 11.30 sıralarında muhasebe dersinden yapılan sınava giren Serhat Bingöl, sınav sırasında bir anda yanında getirdiği 7.65 mm çapındaki tabancayı çıkararak sınıfta havaya iki el ateş etti. Sınıftaki öğretmen ve öğrenciler, paniğe kapılarak ne olduğunu anlamaya çalışırken, dışarıya çıkan Serhat Bingöl, dışarıya çıkarak koridorda da havaya bir el ateş etti. Bu sırada silah sesini duyan okul müdürü ve bazı öğretmenlerin müdahalesine rağmen Serhat Bingöl, başına dayadığı tabancanın tetiğini çekerek, kanlar içinde yere yığıldı. Ağır yaralanan Bingöl, olay yerine gelen Acil Servis ekibinin tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

BABASININ KURBANI
Olaydan sonra Bingöl'ün sınıfındaki öğrenciler dışarı çıkarılmazken, kimse de içeri sokulmadı. Okul bahçesine çıkan bazı öğrenciler fenalaşırken, okul yöneticileri tarafından sakinleştirildi. Okul müdürü daha sonra, servis araçlarının gelmesini sağlayarak, diğer öğrencilerin evlerine gönderilmesi talimatını verdi.

Bir ara dışarı çıkan bazı öğretmenler ve arkadaşları, Bingöl'ün okulda hiçbir sorununun olmadığını, ancak gencin eve genellikle içkili gelen babası tarafından sık sık dövüldüğünü ifade ettiler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ERSUN DAYI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır