kapat

20.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cenazede cep şoku
Çakılan uçakta ölen pilotun kabri başında dua edilirken, imamın cep telefonu çaldı. Hocanın ara verip kısa görüşmeden sonra duaya devam etmesi cemaat tarafından yadırgandı

Körfez'de otomobil yarışları sırasında gösteri uçuşu yaparken yere çakılan uçakta arkadaşı Ahmet Selim Kayacık'la birlikte yaşamını yitiren pilot Faruk Utku (53) dün Fenerbahçe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yalova'da toprağa verildi. Türk Pirelli Strateji Direktörü olarak görev yapan Utku'nun cenazesi sırasında 83 yaşındaki annesi Nebahat Utku zaman zaman fenalaştı. Yaşlı anne oğlunun tabutuna sarılarak ağladı. Utku'nun eşi Meltem ve lise öğrencisi oğlu Orkun'un başsağlığı dileklerini kabul ederken ayakta zor durdukları ve sürekli ağladıkları gözlendi. Cenazeye Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Utku'nun yakınları, çalışma arkadaşları ve İstanbul Havacılık Kulubü Derneği üyeleri katıldı.

CEMAATİ ŞAŞIRTTI
Faruk Utku'nun cenazesinin defni sırasında kabir başında dua eden imam Alaattin Ertan'ın çalan cep telefonu bir anda herkesi şok etti. Cemaatin şaşkın bakışları arasında duayı kesen ve rahat bir tavırla telefonu açan imam Ertan karşısındaki kişiye, "Kardeşim ne arıyorsunuz. Şu anda mezar başındayım, beni meşgul etmeyin" dedikten sonra telefonu kapatıp duaya kaldığı yerden devam etti.

Burhan KAZMALI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır