kapat

19.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Türk Yıldızları'nda şok
Gösteri uçuşu yaparken, kuş sürüsü nedeniyle düşen T-34A uçağında şehit olan Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Selim Kayacık, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nı da üzdü. Kayacık'ın Türk Yıldızları Akrobasi Timi için hazırladığı, 23 dakikalık tanıtım filmi büyük beğeni ile 15 Aralık Cuma günü onaylanmıştı. Kayacık bu haberi aldığı zaman çok mutlu olmuştu. Hava Harp Okulu'na gözleri bozuk olduğu için kabul edilmeyen Kayacık, bu tanıtım filmini hazırlamak için Ekim'de Türk Yıldızları'nın kullandıkları F-5 uçağı ile uçmuş, mutluluğunu, "En büyük rüyam gerçek oldu. Artık ölsem de gam yemem" diye ifade etmişti. Kayacık'ın cenaze töreninde Türk Yıldızları Akrobasi Timi'nden temsilciler de hazır bulunacak.

Mahmut BULUT

Ağlardan kadın çıktı
Çanakkale'de dün ilginç bir kurtarma operasyonu gerçekleştirildi. Denize düşen ve öldü sanılan bir kadın balıkçılar tarafından sudan çıkarılınca yaşadığı anlaşıldı.Gümrük İskelesi mevkiinde gezen 45 yaşlarında bir kadın, aniden denize düştü. Yoldan geçen vatandaşlarca kurtarılmak istenen kadın, gözden kayboldu. Birkaç dakika sonra kadının cansız şekilde su üstünde yüzdüğünü gören vatandaşlar durumu yakında bulanan balıkçılara bildirdi.

Talihsiz kadını öldü sanan balıkçılar, denize ağ atarak sudan çıkardılar. İskeleye bağlı teknelerden birine alınan kadının, öksürmesi üzerine yaşadığı anlaşılınca, 112 Acil Servis`ten ambulans istendi. Devlet Hastanesi`nde yoğun bakıma alınan ve kimliği belirlenemeyen kadının, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Burak GEZEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır