kapat

19.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aynı anda anne ve teyze oldular
Mine Bozacı, Mana Sezdi ve Meltem Destan. Birer ay arayla dünyaya getirdikleri bebeklerini birlikte büyütmenin mutluluğunu yaşıyor

Birer ay arayla hamile kalan ve yine birer ay arayla anne olan Mine Bozacı, Mana Sezdi ve Meltem Destan, aynı zamanda "teyze" olmanın da sevincini yaşıyor. Bir denizciyle evli olan kardeşlerden en büyüğü 35 yaşındaki abla Mine Bozacı, Cebeli Tarık Boğazı'na yaptıkları bir deniz seferi sırasında hamile kaldığını belirterek bu nedenle 6 aylık kızlarına "Ağır dalga" anlamına gelen Siver adını verdiklerini söyledi.

ANNELERİ ÇOK ŞAŞIRMIŞ
Boğaziçi Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olan 28 yaşındaki ortanca kız kardeş Mana Sezdi de 5.5 ay önce dünyaya gelen oğlu Yiğit Berk'le dünyasının tamamen değiştiğini söylüyor.

Bir ilaç firmasında "Mümessil" olarak çalışan en küçük kız kardeş Meltem Destan ise çocuk büyütmenin çok zor bir iş olduğunu söyledi. 26 yaşındaki Meltem Destan, buna rağmen 7.5 aylık oğlu Atahan'a mutlaka bir kardeş düşündüklerini belirtiyor. Üç kız kardeşin birer ay arayla bebek sahibi olması ise en çok anneleri için zor olmuş. "Üçümüzün kucağında da sürekli ağlayan üç bebek var. Bazen sesten rahatsız oluyor ama en çok da sevmekte zorlanıyor" diyorlar.

Ayla ÖZCAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır