kapat

Melodi
17.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Online
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
6 vakte kadar erkeğinizi büyüleyin
Onu ister altı dakikadır, ister altı gündür, isterseniz altı aydır tanıyor olun, vereceğimiz tavsiyelerle hayatınızın erkeğini büyülemeyi ve aklını çelmeyi başaracaksınız

Bir erkeği etkilemek aslında hiç de zor bir iş değil. Sorun onu elde ettikten sonra yanınızda tutabilmekte. İlk görüşün sihri kaybolduktan sonra size olan duygularını geliştirmek sizin ellerinizde. Nasıl biz kadınlar bizi seven, ilgili, bağlı bir erkek istiyorsak, erkekler de yaratıcı, göz kamaştırıcı kadınların peşinde. Erkeğinizin sürekli olarak sizin olmasını istiyorsanız tecrübelerimizden yararlanın.

6 GÜN
İlk görüşmeyi atlattınız ve size göre her şey yolunda gitti. Şimdi ne yapmalısınız biliyor musunuz? Gelin bunu erkeklere soralım. "Bu noktada bir kızın yapabileceği en akıllıca hareket "cool" olmaktır. Günde altı kez aramayın, arabamıza gül veya notlar bırakmayın. Bu hareketlerle bizi beğendinizi göstermek istiyorsunuz belki ama nedense hep ters etki yaratıyor. İlgileriyle bizi boğan kadınlar sıkıcıdır. Bizi sahiplenmek istemelerinden korkarız", diyor 32 yaşındaki fotoğrafçı Hakan. Bir erkekle tanıştığınız zaman, ilk aramasına kadar geçen süreyi o kadar hesaplamayın. Onun heyecanını ölçün ve ona göre hareket edin. Eğer heyecan bakımından on bazında ancak beş alabiliyorsa, siz de ona ancak o kadar ilgi gösterin. Siz ondan hızlı olmayın.

6 DAKİKADIR TANIYORSANIZ
Olağan bir ilişkiyi tahmin etmeye gelince erkeklerin fazla yetenekli oldukları söylenemez. Fazla incelemeden, birkaç dakika içinde sizinle ilgili bir karara varabilirler.

İlk gördüklerinde sizin ilginç veya işlerine yaramaz bir tip olduğunuzu anlarlar. Yazar David Copeland bir gerçeğe dikkatimizi çekiyor: "İki çeşit aşk vardır: İlki yıldırım aşkı, ikincisi ise diğer kişinin sizi sevebilmesi için birtakım davranışlarda bulunmanızı gerektiren aşk.

"İlkinde ilk anda birbirinize vurulursunuz, ikincisinde ise duygu zamanla ortaya çıkar," diyor. Eğer sevgisini hemen değil, zamanla kazanmak zorundaysanız bazı teknikleri bilmelisiniz. İlk önce eskiden çok kullanılan saç atma veya gülümseme yöntemini kullanmaktan vazgeçin. Eğer mesajınızı anlayıp sizinle konuşmasını istiyorsanız, bunu açıkça belirtmelisiniz. Normalden iki kez daha fazla gülümseyin, gözlerine gerektiğinden fazla bakın.

Bir erkeğe onunla ilgilendiğinizi göstermenin en açık yolu ilk adımın sizden gelmesidir. Dikkatini çektikten sonra size yakınlaşmasını sağlamalısınız. Erkeğinize dokunmaktan çekinmeyin, onun beklediği şey sizin dokunuşlarınız.

6 HAFTA
Tebrikler! Artık ilk tanışma zamanını geçtiniz. Birbirinizi artık daha iyi tanıyorsunuz, bazı sınırları aşmışsınız. Ne var ki bulunduğunuz nokta çok önemli bir nokta. Altı hafta geçtikten sonra genellikle bir ilişkinin geleceği belli olur. Ya tamam, ya devam noktasındasınızdır. İlişkiniz birlikte gezmekten öte birbirinize bağlanmaya doğru gidiyora benziyor.

Artık hayatının bir parçası olmanız, evini temizlemeniz gerektiği anlamına gelmez. Her dakika, her an, haftanın her günü birlikte olmak pek de sağlıklı değildir. Sürekli birlikte olan kişiler birbirinden daha çabuk bıkar, ilişkileri daha çabuk rutinleşir. Siz siz olun birbirinize haftanın en fazla iki gününü ayırın. Kalan zaman her ikiniz için kendinize ait olsun. Göreceksiniz ki birbirinizi daha çok özleyip daha çok bağlanacaksınız.

"Altı haftalık güvenlik bölgesi"ni aştıktan sonra kadınların çok sık düştükleri bir hatayı daha hatırlatalım. İlişkilerinin artık güçlendiği düşünerek, birlikte oldukları erkeği geçmişlerine çok fazla tanık etmeye başlarlar.

6 AY
İlk altı ayı başarıyla bitirmişiniz, şimdi önünüzde önemli bir sınav daha var: ailesiyle tanışma. uzmanlara göre bu hiç de kolay bir adım değil: "Bir erkeğin ailesiyle tanışmak sinir bozucu bir olay olabilir; çünkü sizi çok fazla inceleyebilirler. Sizi eve getirdiğine göre oğulları için yeterince önemli olduğunuzu düşünür ve sizi muhtemel bir gelin olarak görürler. Doğal olarak da ailelerine adapte olup olamayacağınızı kontrol etmek isterler," diyorlar.

En çok cinsel ilişkinize dikkat etmeniz gerekiyor. Bir erkeği bağlamak için en iyi yol onun yatak odanıza muhtaç olmasıdır. Daha önce hiç yaşamadığı tecrübeler yaşatmalı, onu yatakta gerçekten mutlu etmelisiniz. Gün boyu heyecanı sürdürmek için ona seksi mesajlar gönderin.

Yaratıcı olun. Başkasının aklına hiç gelmeyen şeyler sizin aklınıza gelmeli. Sizi gelmiş geçmiş en iyi sevgilisi olarak görüp, size ömür boyu bağlanmak isteyecektir. Onu her gün yeniden büyüleyin. Yatağınıza her gün yeni bir oyun getirin, ona en inanılmaz teknikleri siz öğretin.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır