|
|
Kartal bu ne hal
Ahmet Dursun'la öne geçen siyah-beyazlılar Bursa'da berabere kalan F.Bahçe'ye nazire yaptı. Siirt, 67'de 10 kişi kaldıktan sonra Hanke ile beraberliği yakaladı
Beşiktaş, geçen haftaki G.Birliği şokundan sonra, Siirt deplasmanında da kendine gelemedi. Kongrenin tarihi "halka arz" projesini "Çağdaş Beşiktaş" sloganıyla kabul ettiği sıralarda, siyah-beyazlılar Siirt'te hem futbol hem skor olarak bekleneni vermekten uzaktı.
Maçın ilk tehlikeli atağında 6. dakikada Okan'ın çaprazdan sert şutu yan ağlarda kaldı. Bu dakikadan sonra toparlanan Beşiktaş rakip kaleye etkili gitti ve 24'te golü buldu. Ahmet Dursun, orta sahadan aldığı topla 3 rakibini çalımlayıp tek başına kaleye indi ve şutunda Saviç'in sağından ağları buldu: 1-0.
Siirt galibiyeti bile kaçırdı
67'de Siirt'li Çağlayan, Fazlı'yı arkadan indirdiği gerekçesiyle kırmızı kart gördü. Ancak 10 kişi kalmak Siirt'e yaradı. 70'te Hamza'nın ortasında top direkten döndü. Ceza alanındaki Hanke, meşin yuvarlağı Shorunmu ve defansın bakışları arasında ağlara gönderdi: 1-1. 78'de Ersen'in pasıyla pozisyona giren Hamza topu üstten auta atınca Siirt galibiyetten oldu.
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|