kapat

03.12.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Ramazan Özel
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Körfez'de çay partisi
Sosyetenin ünlü hanımları, Cem Salur'un sahibi olduğu Kanlıca'daki Körfez Restaurant'ta hem çay-kahve keyfi yaptı, hem de iftarlarını açtı

KANLICA'daki ünlü restoranda iftar yemeği için bir araya gelen davetliler, Cem Salur'un eşi Nalan Salur'un kendi imalatı olan birbirinden güzel kekleri, pastaları poğaçaları ve özel mönülerle süslü açık büfe yemeklerini diyetlere aldırmadan afiyetle yediler. Davette Nalan Salur sahibi olduğu "Crema" adlı davet ve organizasyon şirketinin de tanıtımını yapmış oldu. Davet Boğaz manzarası eşliğinde sosyetik hanımların bol bol sohbet etmesine de vesile oldu.

SON dönemde sosyetede moda olmaya başlayan ev davetlerine catering hizmeti veren Nalan Salur, birbirinden güzel yemekleri sayesinde bir çok yeni müşteriyi de bu davetle kazandı. Nalan Salur'un organizasyonları arasında doğumgünü partileri de bulunuyor. Nalan Hanım yarın Etiler Şamdan'ın sahibi Mehmet Tuna ile Şehnaz Tuna çiftinin çocuklarının yaşgünü partisi ile yine aynı gün Levent-Sema Kızıl'ın çocuklarının yaşgünü partisini düzenliyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır