kapat

29.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Kayakta kaos
İki adayın eşit oy aldığı federasyon başkanlığı seçimleri için müfettişler devrede; raporlar cuma günü GSGM'ye verilecek

İki delege açık oy kullandı
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne bağlı federasyonların başkanlık seçimlerinde 37 koltuğun sahibi belirlenirken, Kayak Federasyonu'ndaki kaos devam ediyor. Eski başkan Erdoğan Üstünsoylu ile Yavuz Tanyeri'nin 69'ar oy aldığı seçimler sonrası Kars'ta iki delegenin açık oy kullandığı yolundaki itiraz nedeniyle Merkez Seçim Kurulu bu ile müfettiş gönderdi.

Sandıklar erken açıldı
Seçim günü oy sandıklarının saat 17.00'ye kadar açılmasının kesinlikle yasak olmasına rağmen Kars İl Müdürlüğü'nün sandıkları saat 12.00'de açması ve sonuçları hemen Ankara'ya bildirmesi şüphe yaratırken, bu ildeki seçimin tekrarlanma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Kars'a giden müfettişlerin raporlarını cuma günü genel müdürlüğe teslim edecekleri öğrenildi.

Mazbatalar verildi
Bu arada, 18 Kasım'da yapılan seçimde göreve seçilen 37 federasyonun başkanları dün Ankara'da düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Hilton Oteli'nde düzenlenen mazbata teslim töreninde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü ve Gençlik ve Spor Genel Müdürü Kemal Mutlu ile eski ve yeni federasyon başkanları hazır bulundu.

ALİ ERDOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır