kapat

29.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Laleli macerası yüzünden karım beni boşayacak
Laleli'deki bir otelde gazeteciler tarafından görüntülenen Kamer Genç, "Bu söylentiler yüzünden karımın beni boşamasından korkuyorum" dedi

Tuncelililer Derneği'nin gecesine katılmak üzere geldiği İstanbul'da, Laleli semtinde bulunan ve daha çok yabancı uyruklu hayat kadınlarının kaldığı lüks bir otelde gecelediği söylenen DYP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, önceki akşam katıldığı programda kendisini savundu. Genç, "Ben halkın içinden, amelelikten gelmiş bir adamım. Halkın kaldığı bir otelde kalmayıp da nerede kalacağım. Bütün bu söylentiler nedeniyle karımın beni boşamasından korkuyorum" diye konuştu.

Yardıma muhtaç öğrencilere burs verdiğini söyleyen Genç, "Geceliği 150-200 milyon olan bir otelde kalacak kadar param yok. Bu paraları o otele vereceğime benden burs bekleyen çocukların parasını veririm" dedi.

'TEMİZLİĞE BAKARIM'
Ankara'dan Tunceliler Derneği'nin gecesine katılmak için geldiğini söyleyen Kamer Genç, "O gün bazı aksaklıklar çıktığı için gece yapılamadı. Ben de söz konusu otelin sahibi olan arkadaşımla dışarıda yemek yedim ve sonra yatmak için otele gittim, bunda ne var?" diye konuştu.

Kaldığı otelin temiz olup olmadığına baktığını da söyleyen Genç, "Orada Nataşaların kalıyor olması beni ilgilendirmez, ben gece yatıp sabah kalkıp işime bakarım" dedi.

KÜFÜR İÇİN ÖZÜR
Otel çıkışında kendisini görüntülemek isteyen ve "Bu otelde bir hanımla kaldığınız söyleniyor doğru mu?" diye bir basın mensubunu, "Ananla mı kaldım?" diyerek terslediğini de söyleyen Kamer Genç, "Onlara önce güleryüz gösterdim. Ancak bu soru beni çok sinirlendirdi. O arkadaştan özür diliyorum" diye konuştu.

'LALELİ'NİN ADI ÇIKMIŞ'
İstanbul için çok önemli bir yer olan Laleli'nin adının Nataşalar'la kötüye çıkarıldığını da belirten Kamer Genç, programın sonunda Hülya Avşar'a Laleli'nin imajını düzeltme teklifi sundu. Genç, Avşar kızına, "Hülya Hanım gelin bu Laleli'nin imajını düzeltelim. Bir gece sen de eşini al ben de. Gidip Laleli'de bir otelde sabahlayalım" diye teklifte bulundu. Ancak Hülya Avşar, Kamer Genç'in bu teklifini kabul etmedi.

AVŞAR:BEN OLSAM BOŞARDIM
Programa ünlü sanatçı Hülya Avşar ile birlikte katılan Kamer Genç ile Avşar kızı arasında da ilginç diyaloglar yaşandı. Hülya Avşar, eşi Kaya Çilingiroğlu'nun Laleli'deki bir otelde yakalanmasının kesinlikle boşanma sebebi olacağını belirtirken, Kamer Genç de "Zaten bu olaydan sonra eşimin de beni boşamasından korkuyorum" dedi.

Ali BALCI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır