kapat

29.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim


Galiba golcü!

Fazlı gol attıkça Beşiktaş adına seviniyorum. Bu maç elbette ölçü olamaz ancak Fazlı golcü gibi gözüküyor. Gol, futbolda en zor iş. Fazlı rakip kale önünde can alıcı noktalara gidiyor. Kafasını iyi yerlere uzatıyor. Ayakları yumuşak. Gözü hep kalede. Umarım bu görüntüsü devam eder. Beşiktaş'ın böyle birine büyük gereksinimi var. Bayram uzun süredir oynama fırsatı bulamıyor. Şans ayağına gelmiş. Formayı kapmak için insan kendisini parçalar. Bayram da böyle bir çaba görmedim. Demek ki kulübeyi daha çok seviyor. O zaman şikayet etmeye hakkı yok.

İlhan yetenekli bir genç. Ayaklarını iyi kullanıyor. Ama günümüz futbolunda savaşmayana mama yok. Ben onun yerimde olsaydım bir saniye durmadan koşar sahada basmadık yer bırakmazdım. İlhan kardeş bu sözlerim kulağında küpe olsun. Sellami'nin profesyonelliğine şapka çıkarılır. Kadro dışı kalıyor sesini çıkarmıyor... "Antrenmana gel" diyorlar geliyor, idmana çıkıyor. Bu tür maçlarda forma veriliyor. Elinden geleni yapıyor. Herşey iyi güzel ama "Avrupa kulübü" parolasıyla yola çıkan Beşiktaş'ta Sellami tuhaf kaçıyor.

Sahrayıcedit de mutlu...
Beşiktaş 2 farkla öne geçtiğinde basın tribününde espriler peş peşe geldi... "Acaba 2-2 olacak mı?" olmadı olamazdı. Sahrayıcedid bunu başaracak çapta değildi. Beşiktaş geri üçlüsü bu kez tamamen değişmişti Rahim, Ali Eren ve Khlestov uyumlu gibi gözüktüler.

Maçın en keyifli anı taraftarın "Nouma bizi de diskoya götür" tezahüratıydı. Taraftar gerçekten harika şeyler üretiyor. Nouma yedekti ama gecenin en ilgi çeken adamıydı. Beşiktaş 40 bin doları vermeseydi Selimiye sahasında oynayacaktı. Beşiktaş İnönü de oynadı turu geçti mutlu, Sahrayıcedit paraları cebe indirdi onlar da mutlu. 40 bin dolara saha değişiyor. Ne diyelim burası Türkiye.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır