kapat

27.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
İnternet Mahir listeleri dağıtacak
"Sanal alemin kralı" Mahir, 'I kiss you' (Seni öpüyorum) adlı ilk albümüyle müzik piyasasına bomba gibi giriyor

İnternette açtığı sitesiyle bir anda tüm dünyanın konuştuğu isim haline gelen İzmirli Mahir Çağrı, şimdi de müzik piyasasında "zirveye oynuyor".

İngiliz The Sun gazetesi, 2 sayfa ayırdığı Mahir'in yeni kasetinin 18 Aralık tarihinde sevenleriyle buluşacağını müjdeledi! "Türk Romeo" olarak tanımladığı Mahir'in kaset ve CD'sinin, sloganı haline gelen "I Kiss You" (Seni Öpüyorum) adını taşıdığını yazdı.

KOMEDİ OYUNCUSU
Noel öncesi tüm listeleri alt üst edeceği belirtilen ve EMI Liberty müzik firması tarafından piyasaya sürülen CD'yi ülkedeki tüm DJ'lerin de merakla beklediği vurgulanıyor.

Sporsorluğunu üstlenen internet firması tarafından Amerika'ya götürülen ve birçok ülkede organizasyonlara katılan Mahir, bir dönemin ünlü komedyeni Benny Hill tarzında video için bir komedi filmi de çekti. Yarım ve komik ingilizcesiyle bir anda dünya kadınlarının "gözdesi" haline gelen Mahir'in sitesini günde 700 binden fazla ziyaretçi tık'lıyor.

EMI firmasından bir yetkili bayan, firmanın Mahir'e çok güvendiğini ve CD'sinin yeniyıl listelerini altüst edeceğine inandıklarını söyledi. "Bu gerçekten çok kolay akılda kalan bir şarkı. Eğlenceli yılbaşı partilerinde harika olacak" şeklinde konuşan yetkili, büyük başarı sağlayacağından emin olduklarını da belirtti


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır