kapat

26.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Matador Nouma
Sertan'ın golüyle geriye düşen Beşiktaş, Nouma'nın iki nefis golüyle devreyi ileride bitirdi. İkinci yarıda Bushi'nin müthiş golüne Nouma'nın yaptırdığı penaltıda Tayfur cevap verdi

Beşiktaş, ilk 3 haftada sıfır çektikten sonra 10 maçtır yenilmeyen İstanbulspor'u Pascal Nouma ile devirdi. 7. dakikada Bushi, Bülent Üçüncü ile yaptığı verkaçla soldan cezaalanına girdi. Pasında eski Beşiktaşlı Sertan fileleri havalandırdı: 0-1.

Beşiktaş bu gole hemen cevap verdi. Golün üstünden iki dakika bile geçmeden Münch soldan ortaladı. Nouma'nın sert kafa vuruşu hem topu hem de Zdravkov'u kaleye soktu: 1-1.

İki muhteşem vole
Eşitlikten sonra futbolseverler karşılıklı iki nefis gol izledi. Önce, 24. dakikada Nouma sağdan Yasin'in ortasına bu kez muhteşem bir dömivole yapıştırdı: 2-1. 65'te Bushi topu önce göğsünde ve sonra sağ ayağında sektirdi. Tayfur seyrederken soluyla çaktı: 2-2.

85'te Bekir cezaalanında Nouma'yı düşürdü. Tayfur, 3 puanı getiren golü penaltıdan filelere gönderdi: 3-2.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır