kapat

26.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Altın Bülbül yuvaya döndü
Arabeskten gazele, batı müziğinden Klasik Türk Müziği'ne kadar her dalda unutulmaz eserleriyle, 30 yıldır müzikseverlerin kalbinde olan Neşe Karaböcek uzun süredir yaşadığı New York'tan döndü.

"Orta Şark'ın Altın Bülbülü"Neşe Karaböcek, ayağının tozuyla müjdeli bir de haber verdi: "Müzikseverlerin seçkin eserlere olan hasretini gidermeye geldim. Onlara bir sürprizim var."

Amerika'da kaldığı sürede müzikten hiç kopmayan Neşe Karaböcek "Koleksiyon" adını verdiği seri albüm hazırladı. "Artık Sevmeyeceğim", "Elveda Meyhaneci" gibi unutulmaz şarkılarının yeraldığı albümünün kısa sürede piyasaya çıkacağını söyleyen Karaböcek duygularını şöyle anlattı: "Çok heyecanlıyım. Yıllar öncesinin eserleriyle yeniden sevenlerimle buluşacağım."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır