kapat

25.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Anahtar ortada
"Çok zor bir derbi olacak. Orta alana hakim olan galip gelir. Ama sonuç ne olursa olsun ligin kaderini etkilemez."

Artık G.Saray düşünsün
F.Bahçe kaptanı Ogün, yarınki derbi öncesi SABAH'a ilginç açıklamalarda bulundu. G.Saraylı Jardel'in tehlikeli bir silah olduğunu söyleyen F.Bahçe kaptanı Ogün, "Klası belli. Son vuruşları iyi. Demek ki bizim defans ona bu son vuruşları yaptırmayacak. Ama bizde de en az o klasta isimler var. Biz Jardel'i düşüneceğimize, G.Saray Andersson'u, Baliç'i, Rapajç'i nasıl durduracağını hesap etsin. Zor bir maç olacak. Kilidi de orta sahalar çözecek. Ama maçın sonucu ne olursa olsun ligin kaderini etkilemez. Şimdi değil, sezon sonu lider olalım" diye konuştu.

Önce dostluk gelir
G.Saray-F.Bahçe maçlarının fazla abartıldığını söyleyen Ogün, "Baliç'in dediği gibi derbi kazanana 4 puan vermiyorlar. Rakibimizin Avrupa'daki başarısı ortada, onları tebrik ediyoruz. Ama kusura bakmasınlar, burası Türkiye. Basında, bu karşılaşmaya 'İntikam maçı' gözüyle baktıklarını okuduk. Bu düşünce, sahadaki gerilimi artırabilir. Bizim işimiz önce dostluk ve iyi futbol olmalı" yorumunda bulundu.

Generaller onbaşı oldu
Sarı-lacivertli ekipte daha önce generallerin ağırlıkta olduğunu söyleyen Ogün, "Ama artık bunlar kalmadı. Herkes koşuyor, mücadele ediyor. Kısacası onbaşılar takımıyız. Sezon başından beri defansta ve orta sahada zaaflar olduğu söyleniyordu. Ben ise zamana ihtiyacımız olduğunu savundum. Zaman beni haklı çıkardı. Taşlar yerine oturdu. Artık takım olduk. Ekip olarak birbirimizi tanıdıkça, başarılar da gelmeye başladı" yorumunu yaptı.

GÜRCAN BİLGİÇ-FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır