kapat

25.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Trabzon çöküyor
Dört haftadır galibiyete hasret olan Trabzon, Lange ve Abdülkadir'in golleriyle maçta 2-0'ı buldu. Pes etmeyen ve ikinci devreye damgasını vuran A.Gücü, Kennedy ve N'Gobe ile 1 puanı kaptı

Trabzonspor kan kaybetmeye devam ediyor. Antalya'yı 4-0 yendikten sonra bir türlü toparlanamayan bordo-mavili takım, A.Gücü ile de 2-2 berabere kalarak S.O.S vermeye başladı. Geçen hafta F.Bahçe'ye 5-2 yenilen ve sıkıntılı bir hafta geçiren Trabzon için A.Gücü karşılaşması bir nevi moral maçıydı ama evdeki hesap çarşıya uymadı.

Bulak ders almış ama...
Bulak ders almış olacak ki bu sefer Hami ve Lange ile karşılaşmaya başladı. F.Bahçe'ye 2 gol atan Norveçli golcü, 26'da Erhan Namlı'nın nefis pasında bordo-mavili takımı öne geçirdi: 1-0.

26'da Kennedy, 30'da da Gökdeniz takımları adına fırsatları harcadılar. İlk yarının bitmesine 2 dakika kala Trabzon farkı ikiye çıkardı. 43'te Erhan'ın sert şutunda Da Silva topu sektirdi. Pozisyonu takip eden Abdüldakir ilk yarıdaki skoru da ilan etti: 2-0.

N'Gobe'den nefis gol
İkinci yarıda herkes Trabzon'dan fark beklerken A.Gücü iyi futbol oynayan takımdı. 56'da kaleci Milosevski'nin büyük hatasında Kennedy, farkı bire indirdi: 2-1. Bulak 64. dakikada Hami ve Lange'yi oyundan alırken 1 dakika sonra A.Gücü oyunda dengeyi sağlayan golü buldu. Abdülkadir'in uzaklaştırmak istediği topa sahip olan N'Gobe öyle bir vurdu ki Milosevski'nin yapacağı hiçbir şey yoktu: 2-2.

Kalan dakikalarda skor değişmedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır