kapat

25.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Dalga geçtik
Konfederasyon Kupası'nda gruptaki ilk maçında Teuta Durres önünde gençler ağırlıklı bir kadroyla oynayan G.Saray, acemi rakibini ezdi geçti

Avrupa Konfederasyon Kupası 2.Tur elemesinde 9.grupta bulunan G.Saray dün oynanan maçta Arnavutluk'un Teuta Durres takımını 3-0 yenerek iyi bir başlangıç yaptı.

Grubun en zayıf takımı olan Arnavutlar'ı 35 dakikada yenen G.Saray, rakibi önünde hiç zorlanmadı. Arnavutlar'ın aldığı sayıların çoğunu da G.Saray hediye etti. İlk sette iyi servis atıp sahaya iyi yerleşen sarı-kırmızılılar etkili hücumları ile Arnavut takımını dağıttılar.

Rakibin tek tük vurduğu smaçlar da çoğunlukla bloklarda kaldı. İkinci sette de değişen bir şey olmadı. Setin ortalarında G.Saray genç oyuncularını sahaya sürdü. Gençlerden de iyi randıman alan sarı-kırmızılı ekip, bu seti de 25-13 alarak 2-0 öne geçti.

Tek rakip Fransızlar
Son sette yine G.Saray'ın ezici üstünlüğü vardı. 2.Lig takımı gücündeki Arnavutlar, G.Saray karşısında son sette yalnızca 16 sayı alabildi ve maç 3-0 bitti.Seyrettiğimiz kadarıyla G.Saray'ın gruptaki tek rakibi Fransız Poitiers.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır