kapat

25.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Savaşı "Hello" kazandı
Michael Douglas-Catherine Zeta Jones düğününün fotoğraflarını yayınlayan "OK!" dergisi yok sattı. Ancak asıl voleyi töreni kaçak çeken Hello dergisi vurdu

Dünyaca ünlü magazin dergileri OK! ve Hello'yu birbirine düşüren Michael Douglas- Catherine Zeta Jones'un düğün fotoğraflarında kazanan taraf Hello oldu. Tüm dünyanın merakla beklediği düğünün fotoğraflarını, törenin telif haklarını satın alan OK! dergisinden önce yayınlayan Hello dergisinin önceki gün toplattırılan tüm baskıları, temyiz mahkemesinin kararı ile dün yine bayilere dağıtıldı.

Çiftin ilk fotoğraflarını yayınlamak için 1.5 milyon dolar ödeyen OK dergisi, Londra Temyiz Mahkemesi'nde iki gündür süren hukuk savaşını kaybetti. Böylece dün OK! dergisi piyasaya, toplatılan Hello dergisiyle birlikte çıkmış oldu. OK dergisi 1.85 paunddan (1 milyon 800 bin lira) satılırken, rakibi Hello 1.35 paunddan (1 milyon 300 bin lira) alıcılara ulaştı. Ancak iki gün önce piyasa kaçak sürülen 16 bin Hello dergisinin her baskısı 50 paunddan (48 milyon 500 bin lira) alıcı bulduğu hesaplanırsa, asıl vurgunu Hello'nun yaptığı ortaya çıkıyor. Dün satışına izin verilen Hello 757 bin adet daha satış yaparak, OK!'den fazla kazanmayı başardı.

OK!, PARAYI ÇIKARTTI
"İlk gerçek fotoğraflar ve özel mülakat" bandrolü ile bayilere dağıtılan OK! dergisi ise, dün tüm dünyada 1.5 milyonluk satış yaptı. Böylece OK! düğünün telif hakları için ödediği parayı çıkarttı. Ancak fazla kâra geçemedi.

Dergideki fotoğraflar ise okuyucularda hayalkırıklığı yarattı. Dergi okuyucularına hitaben yayınladığı notta nikah töreni ile ilgili fotoğraflarının hepsinin yayınlanmadığını diğer fotoğrafların da gelecek hafta yayınlanacağını açıkladı. Bu açıklamaya rağmen İngiliz gençler dergiye yoğun ilgi gösterdiler.

PRENS VE PRENSES GİBİ...
Çift, dünyanın en ünlü oteli New York Plaza'nın lobisine inen merdivenlerde görülüyor. Catherine Zeta Jones, ünlü modacı Christian Lacroix tarafından dikilen 300 bin dolarlık gelinliğiyle göz kamaştırıcı. Otelin ana lobisine inen merdivenler iki sıra halinde beyaz güllerle ve dünyanın dört bir yanından getirilen 25 çeşit nadide çiçekle süslendi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır