kapat

25.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
İşte Can bebek
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti, beklenenden 5 hafta önce dünyaya gelen Can isimli bebeklerini basınla tanıştırırken mutlulukları gözlerinden okunuyordu

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti "Can" ismini verdikleri bebekleriyle birlikte ilk kez basının karşısına çıktı. Özel Acıbadem Hastanesi'nde 20 Kasım günü sezaryenle 2 kilo 440 gram olarak dünyaya gelen küçük Can medya ile tanıştı.

Babası Mehmet Aslantuğ ve annesi Arzum Onan tarafından beşiğiyle medya ordusu karşısına getirilen küçük Can patlayan flaşlardan ve kamera ışıklarından rahatsız oldu. Baba Aslantuğ'un ricası üzerine gazeteciler flaşsız çekim yaptılar.

Arzum Onan, bebeğin ismi konusunda ise sıcak bir isim olmasından dolayı Can'ı tercih ettiklerini belirtti. Eşinin doğumu sırasında yarım paket sigara içtiğini kaydeden Mehmet Aslantuğ, bundan sonra sigarayı azaltacağını söyledi.

YAŞITLARINA YETİŞECEK
Prof.Dr. Umur Çolgar, bebeğin normalden 5 hafta önce dünyaya geldiğini ancak şu anda sağlığında endişe edici bir durumun bulunmadığını söyledi.

Çolgar, Arzum Onan'ın ağrılarının artması üzerine hamileliğinin 33. haftasından itibaren hastanede kontrol altında tutulduğunu ve iki hafta sonra da küçük Can'ın dünyaya geldiğini kaydederek, "Birkaç ay içinde normal yaşıtlarının durumuna gelecek" dedi.

Genç çift en kısa süre içerisinde yeni bir çocuk sahibi olmak istediklerini de ifade etti.

Bülent ERGÜN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır