kapat

25.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Çakıcı'nın gözü bozuk çıktı
Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı dün muayene olmak üzere Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'ne getirildi.

Hemen hemen tüm gününü kitap okumakla geçirdiği öğrenilen Alaattin Çakıcı'nın, gözlük almak için hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

TAM KONTROLDAN GEÇTİ
Yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilen Çakıcı, çeşitli şikayetleri nedeniyle cheek-up'tan da geçirildi. Çakıcı, saat 10.00 sıralarında çok sayıda polis ve jandarma eşliğinde gizlice hastaneye getirildi. Hastane koridorunu boşaltan emniyet güçlerinin nezaretinde Emekli Polikliniği'ne getirilen Çakıcı, burada yaklaşık bir saat muayene olduktan sonra röntgen filmi için ikinci kata çıkarıldı. Göğsü ve belindeki şiddetli ağrılardan şikayetçi olan Alaattin Çakıcı'nın check-up'tan geçirildiği öğrenildi.

İlaç tedavisi uygulanacağı öğrenilen Çakıcı için bir reçete yazıldı. Güçlükle yürüdüğü ve çok halsiz olduğu gözlenen Çakıcı, çıkışa doğru götürülürken son olarak Göz Kliniği'ne alınarak göz muayenesinden geçirildi. Okuduğu kitaplardan dolayı gözlerinden rahatsız olduğu öğrenilen ünlü mahkum, yine jandarmaların arasında hastaneden çıkarıldı. Çakıcı "akrep" olarak bilinen araca bindirilerek yeniden cezaevine götürüldü.

Mehmet ÖZIŞIK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır