kapat

15.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
F tipi cezaevi zorda!
Ceylan Holding F tipi cezaevlerini bitiremiyor. Ceylanların sahibi olduğu Bank Kapital'e el konulunca Adalet Bakanlığı ödemeleri durdurdu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK), Ceylan Holding'e ait Bank Kapital'e elkoyması, Ceylan Holding'in yapımını üstlendiği F tipi 4 cezaevinin tamamlanmasını da riske soktu.

Adalet Bakanlığı, mal varlığına "ihtiyati tedbir" uygulanan Ceylan Holding'e ödeme yapılmaması kararı aldı. Cezaevi inşatlarının yüzde 70'lik bölümünü tamamlayan ve sözleşmedeki programa göre inşat seviyesi yönünden ilerde görünen Ceylan Holding, hakedişlerin ödenmemesi nedeniyle inşaatlarda çalışan işçilerin bir bölümünü işten çıkarmak zorunda kaldı.

İzmir, Ankara, Tekirdağ ve Kocaeli F tipi cezaevlerinin yapımını üstlenen Ceylan Holding'in inşaatlara devam edip etmeyeceği, cezaevi inşaatlarıyla ilgili müşavirlik hizmetlerini yürüten Tüstaş şirketinin, önümüzdeki günlerde hazırlayacağı rapordan sonra belli olacak.

Ersin BAL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır