kapat

13.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Kızının özlemini tuvallere döktü
Bağdat Caddesi'ndeki kazada kaybettiği kızı Selin'in resimlerini yaparak acısını dindiren Işık İnal 'Başka anaların da yüreği yanmasın yeni trafik yasası bir an önce çıkarılsın' diyor

KIZI Selin Uras'ı, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde trafik canavarına kurban veren acılı anne Işık İnal, kazanın ardından yaşadığı korkunç acıyı biraz olsun hafifletmek için gittiği Afrika'dan döndü. Kenya'da Nairobi Büyükelçisisi Mengü Büyükdavran'ın eşi olan eski görümcesi Semay Büyükdavran'ın yanına giden İnal, 2 aylık ayrılığın ardından Türkiye'ye dönünce Sabah'a konuştu. Orada kızının fotoğraflarına bakarak onun resimlerini yaptığını anlatan İnal, "Öyle bir yere gideyim ki acımla yalnız kalayım istedim" dedi.

"SELİN GİDİNCE YIKILDIM"
Afrika'da her gece ölüm hakkında çeşitli kitaplar okuduğunu da sözlerine ekleyen acılı anne, "Türkiye'deki gazeteleri internetten takip ettim. Kamuoyunun olaya gösterdiği tepkiler beni ayakta tuttu" diye konuştu. Global Menkul Değerler'de Yurtiçi Satış Direktörü olarak görev yapan Işık İnal, eski eşi Boray Uras'ın protestosunu da izlediğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu evde Selin ile birlikte yaşadık. Selin gittiğinde yıkıldım. Boray'ın ise bir ailesi vardı. Sonra o da acısını bir aktiviteye kanalize etti."

BARAN'IN ANNESİNE KIZGIN
Kızının ölümüne neden olan Baran Balcıoğlu'nun annesi Tomris Balcıoğlu ile ilgili olarak sert açıklamalarda da bulunan Işık İnal, "O kadının yerinde ben olsam hiç ortaya çıkmamayı tercih ederim. Acılı annelerden özür dilerim. Böyle bir anneden böyle bir çocuk doğar. Biz çocuklarımızın ne yaptığını bilemiyoruz ama o en azından çocuğunun nerede olduğunu biliyor. Bu çocuğun bu hale nasıl geldiği ortada. Oğlunu o kadar çok seviyorsa oğluyla birlikte yargılansın" diye konuştu. Işık İnal, son söz olarak da, "Çoğu zaman gece yarısı Selin diye bağırarak uyanıyorum. Bu korkunç bir duygu. Başkalarının da yüreği yanmasın, yeni trafik yasası artık çıkarılsın" dedi.

İsmail ERBEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır