kapat

31.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Erdoğan: Ülkem için çalışıyorum
FP'nin yenilikçi kanadı ile siyasi yasaklı Recep Tayyip Erdoğan, FP Bakırköy İlçe Başkanı Nurettin Nebati'nin erkek kardeşi Seyit Nebati'nin Polat Rennaissance Otel'in Palandöken Balo Salonu'nda gerçekleştirilen düğününde buluştu.

Soruları yanıtlayan Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin gerek bugünkü siyasi boşluğu, gerekse geleceğe yönelik siyasi oluşum veya yapılanmasında nasıl bir fikri oluşumun altyapısını olgunlaştırabilirim şu anda bunun üzerinde çalışıyorum. Bu noktada çalışmalarımdan kimsenin rahatsız olmaması lazım. Yaptığım çalışma ülkem içindir. Herhangi bir partiyi hedefleyen çalışma değildir. Olayın bir lider ya da bir bireye yönelik bir yanı yoktur" diye konuştu.

'TABAN BANA YAKIN'
FP'deki rahatsızlığın, çalışmalarıyla alakası olmadığını belirten Erdoğan, partideki asıl rahatsızlığın, tabanın kendisine yakın olmasıyla ilgili olduğunu ifade etti.

Erdoğan, şöyle devam etti: "Anlayış olarak kastediyorum. FP'nin tabanıyla, tabanla bizim aramıza girmek isteyen, ikbal peşinde koşan birileri var. Bu onların derdi Bu da beni pek alakadar etmiyor. Türkiye'de 312 kaldırılır, siyasi yasağım kalkar, ellerim çözülür, o zaman ne yapacağımızı, çok daha net ortaya koyarız."

Nebahat KOÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır