kapat

31.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
"FP bizim evimiz"
Genel Başkan Yardımcısı Bahri Zengin "Özalvari düşünenlerin yeri FP değildir" derken İstanbul Milletvekili Azmi Ateş, "Ahmet, Mehmet, Oğuzhan Bey istediği için partiyi terk etmeyiz" diye konuştu

Fazilet Partisi'nde geçen hafta gruptaki seçimlerle başlayan kavga sürüyor. Gelenekçiler, yenilikçilerin partiyi terk etmelerini isterken, yenilikçiler ise şimdilik parti içi mücadeleyi sürdürme kararı aldı.

ZENGİN'DEN SERT SÖZLER
FP Genel Başkan Yardımcısı Bahri Zengin, parti içinde Özalvari düşünen ve FP'yi merkez sağ parti haline getirmek isteyenlerin bulunduğunu belirterek şöyle dedi: "aBu partiyi, diğer partiler gibi Anavatan gibi, muhafazakar parti haline dönüştürelimdiye düşünenlerin, Özalvari düşünenlerin yeri bu parti değildir. Bu parti çizgisi belli bir partidir. Böyle düşünenler için birçok yer var" dedi.

AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ
Yenilikçi kanattan İstanbul Milletvekili Azmi Ateş ise FP'den ayrılma gibi bir niyetleri olmadığını belirterek, şunları söyledi: "Böyle bir düşünceyi kayıtsız şartsız zul addederim. Biz bu partide ev sahibiyiz. Ev sahibi evini bırakıp giderse misafirlerine saygısızlık olmaz mı? Parti içinde huzursuzluk kaynağı olanlar bırakıp gitsin. Bizim bütün gayretimiz partiyi iktidara taşımak, milletle kucaklaştırıp iktidar yapmak. Yıllarımızı vermişiz, en az Oğuzhan Bey kadar bu partide emeği olan insanlarız. Biz yolumuza devam ederiz, hem de en ufak moral bozukluğu olmadan. Ahmet, Mehmet, Oğuzhan Bey istedi diye biz bu partiyi terk etmeyiz"

Hüseyin ÖZALP


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır