kapat

31.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Habere giderken haber oldular
Bir hırsızlık ihbarı üzerine göreve giden üç genç gazetecinin yolunu, alkollü bir trafik canavarı kesti. Star muhabiri öldü, ikisi yaralandı

Trafİk canavarı bu kez de haber peşinde koşan gazetecileri yakaladı. MHP Yozgat Milletvekili Ahmet Erol Ersoy'un geçirdiği kazayı görüntüleyen habercileri taşıyan araca, alkollü olduğu tespit edilen Necip Karaahmetoğlu'nun kullandığı araç çarptı. Kazada Star Gazetesi Muhabiri Ogün Özdemir olay yerinde can verirken, ATV Muhabiri Zafer Arslan, NTV kameramanı Serhat Yağmur ve Star Gazetesi'nin şoförü Muhammet Gözüm yaralandı. Kazadan sonra alev alan aracı çevreden yetişenler söndürürken, olaydan hemen sonra yaya olarak kaçan alkollü trafik canavarı Necip Karaahmetoğlu yakalandı.

ARA SOKAKTAN FIRLADI
Korkunç kaza önceki gece saat 03.30 sıralarında Talatpaşa Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Gazeteciler milletvekilinin kazasını çektikten sonra Ulucanlar civarında bir hırsızın suçüstü yakalandığını duydu. Ulucanlar çevresinde bir süre dolaştıktan sonra ihbarın asılsız olduğunu anlayan genç haberciler büroya dönerken araçlarına, ara sokaktan çıkan 06 BH 555 plakalı otomobil hızla çarptı. Çarpmayla beraber yolun ortasında bulunan elektrik direğine çapan aracın ön bölümünde oturan Star Gazetesi Muhabiri 24 yaşındaki Ogün Özdemir yaşamını yitirdi.

ARABADA YANGIN ÇIKTI
ATV Muhabiri Zafer Arslan ve NTV Kameramanı Serhat Yağmur kendi çabalarıyla araçtan çıkarken 18 yaşındaki şoför Muhammet Gözüm araçta sıkıştı. Elektrik direğinden kopan kablolar yüzünden çıkan yangın çevreden yetişenler tarafından söndürülürken hurdaya dönen araçta can veren genç muhabir ve yaralı şoför itfaiye ekiplerinin çabasıyla araçtan çıkarıldı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır