kapat

31.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Beni evladınız olarak görün
Galatasaraylı Emre Belözoğlu, düzenlediği basın toplantısında çok üzgün olduğunu söyledi. Genç futbolcu, ölümüne neden olduğu Kadir Çetin'in ailesine seslendi: "Beni evladınız olarak kabul edin"

Galatasaray'ın milli futbolcusu Emre Belözoğlu, Pazar sabahı E-5 karayolu Merter mevkiinde yaptığı trafik kazasında bir kişinin ölümüne neden olmaktan dolayı çok üzgün olduğunu belirterek, "Hayatımın en kötü iki gününü yaşadım. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın" dedi.

Emre Belözoğlu, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, antrenman sonrasında Galatasaray Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ali Dürüst ve kaptan Bülent Korkmaz'la basın toplantısı düzenleyerek, olayı anlattı. Olay günü Göksel Gümüşdağ ve Ahmet Bulut'u sabah 05.30'da evinden aldığını kaydeden Emre, daha sonra Merter'den yokuş aşağı inerken, "güm" diye bir ses duyduğunu belirtti. Milli futbolcu, olayın devamını şöyle anlattı:

'OLAYDA KASIT YOK'
"Bu sesi duyduktan sonra ne olduğunu önce anlayamadım. Yanımda bulunan ağabeylerim bir kişiye çarptığımızı söylediler. Ancak bu kişi bana yandan çarpmış. Arabamdaki izlerden de bu görülüyor. Kısa sürede arabayı sağa çekip, hemen yola atladım. Daha sonra çarptığım kişiyi hastaneye kaldırdık ve öldüğünü öğrendik. Sonuçta bu işe vesile oldum. Üzgünüm. Benim kastım ve isteğim bu değildi. Tanıyanlar bilir. Bu yapıda bir insan değilim."

Olay günü Eyüp Sultan Camii'ne namaz kılmak için yola çıktıklarını kaydeden Emre, daha sonra da koşu yapmak için Belgrad Ormanları'na gitmeyi planladıklarını söyledi. Emre Belözoğlu, ölen kişinin ailesine başsağlığı dileyerek, "Ölen kişinin ailesiyle görüşemedim. İnşallah beni bu aile bundan sonra artık evlatları gibi görür, kabul eder" dedi.

OĞLUNU GALATASARAY MAÇINA GÖTÜRECEKTİ
GalatasaraylI milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun otomobiliyle çarparak ölümüne yol açtığı 37 yaşındaki işçi Kadir Çetin, memleketi Yozgat'ın Araplı Kasabası'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Sorgun İlçesi'ne bağlı Araplı Kasabası'ndaki babaevine dün sabah erken saatlerinde getirilen Çetin için bekletilmeden cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına kasaba halkı ve talihsiz işçinin yakınları katıldı.

YOZGAT TARAFTARIYDI
Beş çocuk babası Kadir Çetin'in büyük oğlu Ekrem Çetin (14), babasının aylarca işsiz gezdiğini ve son olarak Güneş Otel'de işe başladığını söyledi.

Babasının o akşam Galatasaray ile Yimpaş Yozgatspor arasında oynanacak maça gitmek için plan yaptığını söyleyen Ekrem, "Babam koyu bir Yozgatspor taraftarıydı. İşe gitmeden önce bana 'Akşam maça gideriz' demişti. Ama o talihsiz kaza bizi babamızdan ayırdı. Şimdi bütün mesuliyet üzerime kaldı.

Aileme nasıl bakarım bilemiyorum. Babamın bıraktığı yerden götürmeye çalışacağım. Ama Galatasaray ya da Emre'den bir çelenk gelmemesi bizleri çok üzdü. Galatasaray camiasının bize sahip çıkması gerekir" diye konuştu.

CEBİNDE 100 BİN LİRA
Ekrem Çetin, babasının eşyalarını karakoldan teslim aldıklarında cebinde sadece 100 bin lirası olduğunu da belirterek, "Biz zor geçinen bir aileydik. Ama babam ne yapar ne eder beni Yozgat'ın maçına götürmenin yolunu bulurdu. Yozgatspor'un koyu bir taraftarıydı" dedi.

Yener CABBAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır