kapat

31.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Bilgin Grubu'ndan borç tasfiyesi için başvuru
Bilgin Grubu, Etibank'a olan borçlarını tasfiye etmek için harekete geçti. Grup, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'na dün sabah başvuruda bulunarak, borçlarının son kuruşuna kadar ödeneceğini taahhüt etti

Bilgin Grubu, Etibank'a olan borçlarını tasfiye etmek üzere hemen harekete geçti. Geçen Cuma günü mesai saatinin bitiminden sonra alınan kararla Etibank'ın Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu'na devredilmesinin ardından, dün sabah mesai saatinin başlangıcıyla birlikte, Bilgin Grubu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'na yazılı bir başvuruda bulundu.

Medya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinç Bilgin imzasıyla Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanlığı'na gönderilen yazıda şöyle denildi:

"Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 86 No'lu kararı ile; ortaklık hakları ile yönetim ve denetimi Kurum'unuz tarafından idare ve temsil olunan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen Etibank A.Ş'den grubumuz şirketlerinin kullandıkları kredileri bir ödeme planı dahilinde ödeyip tasfiye etmek istiyoruz. Bu borçların son kuruşuna kadar ödeneceğini bilmenizi diler, tasfiye ve ödeme planını hemen görüşmeye hazır olduğumuzu bildiririm."

Etibank'a olan borçlarını tasfiye etmek için BDDK'ya 'masaya oturmaya hazır olduğunu' bildiren Bilgin Grubu, borç tasfiyesini en kısa sürede tamamlamayı amaçlıyor. 22 Aralık 1999'da Fon'a devredilen 5 bankayla ilgili hukuki süreç devam ederken, Bilgin Grubu'nun borç tasfiye işlemini bu bankalarla ilgili süreçten çok daha önce tamamlaması bekleniyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır