kapat

30.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Gemilerde talim var bahriyeli 'gay'im var
İngiltere Kraliyet donanması gay olduğu bilinen ilk teğmeni Craig Jones'un sevgilisini de 'yasal denizci eşi' olarak tanıdı. Gay eşin masrafları donanma tarafından karşılanmaya başlandı

İngiltere'nin 'gay' olduğu bilinen ve kabul edilen ilk teğmeni Craig Jones'un sevgilisi Adam, Kraliyet Donanması tarafından 'yasal denizci eşi' olarak kabul edildi. Denizci eşlerine verilen tüm haklardan eşit faydalanacak olan Adam, sevgilisi Teğmen Jones ile birlikte donanmada bir özel yemeğe de davet edildi.

Askeri yemekhanede verilen davete katılan Psikolog Adam, eşi Teğmen Jones ile donanmada birarada olmanın onur verici olduğunu belirterek, "Kraliyet Donanması'na hemen uyum sağladım. Craig'in arkadaşları ve eşleri de bizi hem çok iyi davrandılar hem de ilgi gösterdiler. Bizi dışlamak bir yana kesinlikle aralarına aldılar" diye konuştu. Teğmen Jones, bu yemekten sonra mürüttebatla denize açıldı.

ESPRİLİ SENARYOLAR
HMS Northumberland isimli gemiyle Akdeniz'e açılan kıdemli roket uzmanı Jones'u geri dönüşünde erkek arkadaşı Adam karşılayacak. Geminin limana yanaşması sırasında eşlerine el sallayan kadınlarla birlikte sevgilisi Jones'u karşılayacak olan Adam'ın görüntüsünün pek alışık olunmayan bir sahne yaratması bekleniyor. Hatta basın bu konuyu ele alırken "İngiliz filmleri artık denize açılan gemideki eşlerine el sallayan kadınların arasına bir de gay koymak zorunda olacak" gibi ifadeler kullanıyor. Adam'ın yapacağı karşılama masraflarını da diğer denizci eşlerinin olduğu gibi Donanma tarafından karşılanacak.

Zafer ÖZTÜRK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır