Ülkerspor, Suproleague'de oynadığı 2.maçta ALBA Berlin'i 90-84 yenerek grubundaki yenilmezliğini sürdürdü.
Ülker, çok sert savunma amacıyla çıktığı maçta karşısında kendisinden daha sert bir takım buldu. Turuncu-yeşilliler, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmenin meyvesini aldılar.
Pota dibinde Handlogten ile müdafaa ve hücumda üstünlük kuran Ülker, Orhan'ın sakatlığının tam olarak geçmemesi ve Tutku'nun tecrübesiz oluşu nedeniyle zorlandı. Ancak Didin, bu dezavantajı Serkan'ı oyun kurucu bölgesine yerleştirerek bitirdi.
Bu maçın esas kahramanı Harun'du. Son periyotta ortaya çıkan Harun inanılmaz bir şut yüzdesiyle oynayınca ALBA'nın yapacak hiçbir şeyi kalmadı. Ufuk da Pesiç'i kritik dönemde etkisiz hale getirdi.