kapat

24.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Bekle-gör taktiği
Yıldırım özeleştiri yaptı: Mustafa Denizli'den vazgeçmeyi düşünmem. Ama herşey güllük gülistanlık da diyemem

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticilerin teknik direktör Denizli'yi ağır biçimde eleştirmelerini, olgunlukla karşıladı.

Yıldırım, SABAH'a yaptığı açıklamada ilginç mesajlar verdi: "Şu anda liderin 1 puan gerisindeyiz. Ve iç sahada 2 maçımız var. Bunları kazanırsak, avantajlı bir konuma geliriz. Sezon ortasında hoca değiştirmeye hiç sıcak bakmıyorum. Geçen yıl bu konuda bir takım dersler aldık.

Son karar benim
Ancak herşey güllük gülistanlık da diyemem. Nitekim hoca da sıkıntıları teşhis etmiş olacak ki, bugün (dün) acil önlemler aldı, maçtan sonra takımı Samandıra'ya topladı. Yöneticilerin sıkıntıları olabilir ama son kararı ben veririm. Hocamızı da baskı altına almak istemem"


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır