kapat

22.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Bakire değil diye öldürdü
Zeydin Yargı evden kaçan kızını, "Kızlığını kaybetti" şüphesiyle 39 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Otopside genç kızın bakire olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır'da Zeydin Y.(Yargı) isimli şahıs, evden kaçan öz kızı Demet.Y.'yi (17) boş bir şüphe uğruna, tam 39 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Sürekli baskı altında büyütülen Demet Y. isimli genç kız, sevdiği delikanlı için yaklaşık 10 gün önce evden kaçtı. Ailesi, Demet'i her yerde aradı, ancak izine rastlayamadı. Taa ki baba Zeydin Y., geçtiğimiz Perşembe gecesi alkol aldıktan sonra yolda yürürken kızı ile yolda karşılaşıncaya kadar.

BAKİRE ÇIKTI
Günlerdir aradığı kızını bir anda karşısında gören baba Zeydin Y.'nin Demet'e ilk sorusu "Kaçtığın gençle birlikte oldun mu?" oldu. Baba kız, bir yandan tartışırken, diğer yandan yürümeye devam ettiler. 10 Nisan Polis Karakolu yakınlarına geldiklerinde Demet, artık evden kaçtığını ve geri dönmesinin mümkün olmadığını belirterek, "Baba artık çok geç" dedi. Zeydin Y. kızının bakireliğini kaybettiğini sanarak çılgına döndü. Kızını saçlarından tuttuğu gibi sürükleye sürükleye karakol yakınlarındaki boş araziye götüren Zeydin Y., üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek öz kızına acımadan saplamaya başladı. Kızını tam 39 yerinden bıçaklayan gözü dönmüş baba, olayın ardından yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan otopsi sonunda, Demet Y.'nin kız olduğu ortaya çıktı. Katil baba bunun üzerine "pişmanım" dedi.

Hüseyin KAÇAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır