kapat

22.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Amokachi çok ayıp etti
Beşiktaş'ın Nijeryalı futbolcusu Daniel Amokachi oturduğu villayı harabeye çevirerek, kirayı ve faturayı da ödemeden kaçtı

Beşiktaş'ın Nijeryalı futbolcusu Daniel Amokachi geçirdiği sakatlığın ardından bir türlü forma giremiyordu. 1.5 yıldır sahalardan uzak olan siyahi futbolcu, anlaşılan kulüple anlaşmazlığa düşüp kadrodan çıkartılınca hırsını Tarabya'da kiraladığı villadan çıkardı. Boğaz manzaralı, 500 bin dolar değer biçilen villanın duvarlarına varıncaya kadar yıkan, 3 aylık kira bedeli ile elektrik, su ve telefon faturalarını ödemeden kaçan Amokachi'nin ev sahibi Füsun Gürol, evine verdiği zararın tespit edilebilmesi için, avukatı Neşe Günay aracılığıyla Sarıyer 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Gürol, 24 bin dolarlık kira borcu için alacak, meydana gelen hasar için de tazminat davası açacak.

KULÜP MUHATAP DEĞİL
Nakliyecilikle uğraşan Füsun Gürol, tanınmayacak hale gelen villasının bütün kiralarını Beşiktaş Kulübü'nden tahsil ettiğini ancak son üç aya ait 24 bin dolarlık ücreti alamadığını belirtti. Tarabya Kasımpatı Çıkmazı Sümer Korusu 5 Numara'daki villasının güzelliğiyle "örnek ev" seçildiğini ve kataloglara girdiğini ifade eden Gürol, bu durumdan çok üzüldüğünü söylüyor. Füsun Gürol, "Ödenmeyen faturaları Beşiktaş Kulübü'ne götürdüm, ancak onlar da 'Artık bizimle ilgisi yok' diyerek iade ettiler" diye konuştu.

Bekir BATU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır