|
|
Eczacı'ya güneş banyosu
Vakıfbank Güneş Sigorta önünde özellikle dünyanın en iyi smaçörü Chackhova ile coşan Eczacıbaşı, 57 dakika içinde galibiyete koştu
Bayanlar A1 Ligi'nin derbi maçında Eczacıbaşı, Vakıfbank Güneş Sigorta'yı 3-0 yendi. İlk set dışında zevkli ve çekişmeli geçen mücadelede, Eczacıbaşı'nın son transferi Rus Milli Takımı'nın ve dünyanın en iyi smaçörü olarak tanınan Chackhova, ilk kez forma giydi.
Eczacıbaşı'nı galibiyete götüren en büyük etken Chackhova ve Irina'nın hücumdaki yüksek performansı, etkili servisleri ve yüksek bloklarıydı. G.Sigorta'da ise manşet problemi yenilgide rol oynadı. İyi manşet alamayınca hücum kuramadılar ve set alamadan maçı verdiler.
ECZACIBAŞI-VAKIFBANK G.SİGORTA: 3-0
SETLER: 25/16, 25/22, 25/20
SÜRE: 57 dakika (17, 20, 20)
ECZACIBAŞI: Irina 8, Elena 7, Özlem 7, Natalia 7, Chackhova 8, Çiğdem 6, L: Dilek 6
VAKIFBANK: Pelin 6, Irina 7, Mesude 7, Olga 6, Aysun 7, Oxana 6, L: Necla 6
HAKEMLER: Ümit Sokulluoğlu, Serdar Nişancıoğlu
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|