|
|
Yenin bitirin
Ay-yıldız en zor deplasmanından 3 puanla dönerse, Japonya&G.Kore'de yapılacak Dünya Kupası'na direkt katılmak için avantaj sağlayacak. Ullevi Stadı'ndaki maç 17.00'de başlıyor
Hakem Alman Krug
Milli Takım, 2002 yılında Japonya ve G.Kore'nin ortaklaşa evsahipliği yapacağı Dünya Kupası finallerine katılmak için ikinci eleme maçına çıkıyor. Gruptaki ilk maçta İstanbul'da Moldova'yı deviren Ay-yıldız, bugün İsveç deplasmanında da 3 puan arıyor. Göteborg'daki Ullevi Stadı'nda oynanacak karşılaşma 17.00'de başlıyor. Mücadeleyi Alman federasyonu'ndan Krug yönetecek. Gözlemci ise Hırvatistan'dan Josip Cop. Grubumuzda bugün ayrıca Moldova-Slovakya maçı oynanacak.
Makedonya fark attı
Dün oynanan maçta Makedonya, Azerbaycan'ı 3-0 yendi. Ay-yıldız, gruptaki diğer favori İsveç'i deplasmanda yenerse grupta liderlik için daha şimdiden yolun yarısına ulaşmış olacak. Grupta birinci olan takım finallere doğrudan gidecek. 9 ikinci arasında ise kura çekilip baraj maçı oynanacak. 4 takım daha vizeyi cebine koyacak. Bay çeken ülke de Asya 3'üncüsü ile karşılaşacak. Rakibi ile bugüne kadar 3 resmi maç oynayan Milliler, bunların 1'ini kazandı, ikisinde berabere kaldı. 2 özel maçta taraflar birer galibiyet aldı.
GÖKMEN ÖZDEMİR-Göteborg
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|