kapat

04.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Sakatlık alarmı
Sol kasığında ödem olan Ümit Davala kadrodan çıkarıldı. Ümit'in yerine Mert kadroya dahil edildi. Suat ve Ergün'ün arka adalelerinde sertleşme var. Hakan Şükür'ün ise sağ ayak küçük parmağı kırık

Dünya Kupası elemelerinde 7 Ekim'de İsveç, 11 Ekim'de de Azerbaycan'la deplasmanda karşılaşacak olan Milli Takım'da sakat futbolcuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Sol kasığında ödem olan Ümit Davala, dün aday kadrodan çıkarıldı. Genç futbolcunun yerine G.Antepli Mert Korkmaz kadroya dahil edildi.

Lucescu'ya sitem
Kadrodaki G.Saraylı oyunculardan Suat ve Ergün'ün de arka adalelerinde sertleşme var. Tedavileri süren iki oyuncunun İsveç maçına yetişecekleri açıklandı. Dün MR'ı çekilen ve sağ ayak küçük parmağında kırık olan Hakan Şükür ise bunun oynamasına engel olmayacağını söyledi. Bu arada Milli Takım sorumluları G.Saray Teknik Direktörü Lucescu'ya sitem ederek, "Ümit'in Milli Takım'a gideceği için G.Birliği maçında oynatılmadığı açıklanmıştı. Oysa Ümit'in buraya geldiğinde yüreyecek hali yoktu" diye konuştular.

ŞAFAK KAYARLAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır