kapat

04.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
'Sağolasın Gökdeniz'
Trabzon'un yeni yıldızı Löbe, Siirt maçında attığı iki golün de kahramanının Gökdeniz olduğunu belirterek, "Bana sadece dokunmak kalmıştı. Ona teşekkür ederim" dedi

Trabzonspor'un deplasmanda Siirt'i 4-1 yendiği maçta, bordo-mavili ekibin ilk iki golüne imza atan Löbe, bunların pasını veren 'bücür' lakaplı Gökdeniz'e teşekkür etti.

Yeni formasıyla ilk gollerine imza atan Alman yıldız, "Trabzon'da hiç uyum sorunu yaşamadım. Çünkü burada herkes çok sıcak. Sanki 40 yıllık Trabzonlu'yum. Hami ve Sergen gibi klas oyuncularla oynamak da büyük zevk" diye konuştu. İkinci maçında iki gol birden atmasının sevindirici olduğunu söyleyen Löbe, "Ancak şunu söylemeliyim; attığı iki golde de bana yalnız dokunmak kalmıştı. Bu gollerin gerçek kahramanı Gökdeniz'dir" dedi.

Krallığa adayım
Bordo-mavili ekipte eşsiz bir yardımlaşma olduğunu da vurgulayan Alman futbolcu, "Böyle devam ettiği sürece şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Ben de gol krallığında iddialıyım" ifadesini kullandı.

Bu arada Trabzonspor'da prim sistemi hâlâ belli olmadı. Teknik direktör Giray Bulak, ikinci kez yönetime sunduğu önerinin onaylanmasını bekliyor. Konunun hafta içinde kesin olarak netleşmesi bekleniyor.

OSMAN DİYADİN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır