kapat

04.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Rüştü'yle dostuz
"Rüştü'nün tepkisi maç içinde doğaldı. Kart görmesin diye araya girdim, o da kızgınlıkla tepki gösterdi. Dostluğumuz bundan etkilenmeyecek kadar sağlam."

F.Bahçe kaptanı Ogün, Antalyaspor maçının ikinci yarısında kaleci Rüştü ile itişmesi konusunda kendisine ait internet sitesinde açıklama yaptı.

Milli kalecinin tepkisinin normal olduğunu belirten Ogün, "Bu tip olaylar hep olur. Bizim Rüştü ile dostluğumuz bir pozisyondan etkilenmeyecek kadar sağlamdır" dedi. F.Bahçe forması giyen her futbolcunun takımın iyiliği için canla başla mücadele ettiğini vurgulayan Ogün, "Maçta hakeme sinirlenen ve biraz ileri giden Rüştü'nün, kart görmesini önlemek için araya girdim. O kızgınlıkla bana tepki gösterdi. Ama olay orada bitti. İkimiz de bunu unuttuk. Biz Rüştü ile yıllardır dostuz; öyle de kalacağız" dedi.

Milli Takım'da aynı odada kalıyoruz
F.Bahçe kaptanı, Rüştü'nün en beğendiği kaleciler arasında olduğunu da söyleyerek, "Bana göre Avrupa'da Rüştü kalitesindeki kalecilerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Böyle beğendiğim biriyle derin bir tartışmaya girmem söz konusu değil. Şu anda da Milli Takım kampında aynı odada kalıyoruz. Küs olsak bu mümkün mü?" diye konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır