kapat

04.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Bize ders oldu
"Harun Doğan'la konuşmam, konuşmayacağım. O, hesap verecek. Sydney'den önemli dersler çıkardık. Atina'ya daha hazır gideceğiz."

Sydney Olimpiyat Oyunları'na katılan Türk kafilesi dün Türkiye'ye döndü. Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Atatürk Havalimanı'nda olimpiyatlarda madalya kazanan Halil Mutlu, Hamza Yerlikaya, Hüseyin Özkan ve Hamide Bıkçın'ı da yanına alarak yaptığı açıklamada Sydney'deki performansımızı değerlendirirken, sert ifadeler kullandı.

Güreşçi Harun Doğan'la mindere çıkmadığı müsabaka sonrasında görüşmediğini belirten Ünlü, "Neden konuşayım? Bir daha onunla konuşmam. O, artık hesap verecek" diye konuştu.

Umutlar 2004'e
Sydney'de 10 madalya beklediklerini belirten Ünlü, "Ama 4 tane ile yetindik. Olimpiyatlarda önemli dersler aldık. 2004'e daha hazır bir şekilde katılacağız" ifadesini kullandı.

Ünlü sözlerini şöyle tamamladı: "Bazı şansızlıklar, bazı çarpıklıklar oldu. Ülkeyi üzüntüye boğan olaylar yaşadık. Fakat ülkemizin adına leke düşürecek hiçbir olay yaşamadık. Bireysel hatalar yapıldı. Bunun da hesabını soracağız" dedi.

MERT AYDIN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır