kapat

04.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
24 gün oldu

Bugün sıra sizde
Plakasının sonu 5 ve 6 olan sürücüler, trafiğe çıkmayın. Trafik sorununa köklü çözüm getirene kadar bu uygulamayı zorunluluk olarak kabul ediyoruz. Kampanyaya destek verenler sayesinde trafikte belli bir rahatlamanın sağlandığını görüyoruz. Fedakarlık artmalı..Valilik "Aracınızı bir gün trafiğe çıkarmayın" kampanyası için her yere pankart asacak. Unutmayalım ki, çocuklarımızın daha fazla uyuması için bu fedakarlığı göstermek şart..

Trafiğe soluk
İstanbul'un kilitlenen trafiği karşısında 11 Eylül'de başlattığımız "Biz değil, çocuklarımız uyusun" kampanyasına gönüllü olarak katılan İstanbullu sürücüler sayesinde trafik yoğunluğunda hissedilir bir rahatlama olduğunu gözleyen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri, "Katılım sayısını artırmak" için herkesi fedakarlığa çağırıyor..

Otobüse, vapura
İETT'nin kampanyaya katılan İstanbullular'ın mağdur olmaması için trafiğin yoğun olduğu saatlerde belli noktalara ek sefer koymasının yanı sıra, Şehir Hatları İşletmeleri de sabah ve akşam saatlerinde iki yaka arasında ring seferleri düzenleme hazırlığında.. Vali Erol Çakır, İstanbullular'ı kitle ulaşım araçlarını kullanmaya çağırıyor...


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır