kapat

04.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Ünlü besteciye 2. taciz suçlaması
Evinin 5. katından atlamak isteyen İlknur Keskin adlı genç kız, besteci ve şarkıcı Ertuğrul Polat'ın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu öne sürdü

Daha önce Sezin Kulfal adlı genç kız tarafından tecavüzle suçlanan besteci Ertuğrul Polat, bir kez daha aynı suçlamayla karşı karşıya kaldı. Polat'ın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu öne süren İlknur Keskin adlı genç kız, intihara kalkıştı.

ATLAYACAKTI
Taksim Hacı Ahmet Mahallesi Yeni Bostan Sokak'taki evinin 5. katına çıkan 18 yaşındaki İlknur Keskin, tacize uğradığını haykırıp atlamak istedi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekiplerinin çabaları sonucu güçlükle ikna edilen genç kız, karakolda şunları söyledi:

'ZORUMA GİTTİ'
"Ertuğrul Polat bana kaset yapacağını ve kendi oynadığı TV dizisinde bana da rol vereceğini söylemişti. Bunları konuşmak için gittiğim Unkapanı İMÇ Blokları'ndaki işyerinde bana tacizde bulundu. Bu olay, çok zoruma gitti. Annem şeker hastası olduğu için ben bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Namusumla bir yerlere gelmek istiyorum."

Kapıcılıktan şöhrete ulaşan, "Havar" ve "Berivan" adlı şarkıların bestecisi Ertuğrul Polat, daha önce de Sezin Kulfal adlı genç kız tarafından tecavüzle suçlanmıştı. Polat, bestecilik, şarkı sözü yazarlığının dışında TV dizilerinde oynuyor.

Mutlu BOZDAĞ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır