kapat

04.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Kapalı görüş yapıldı
Murat Demirel, kız kardeşleri, kuzeni Yahya Demirel ve avukatı ile cezaevinde "kapalı görüş" yöntemiyle görüştü

Ulucanlar Cezaevindeki ilk geceyi oldukça huzursuz geçiren Demirel, geç saatlere kadar uyuyamadı. 7 kişiyle aynı koğuşu paylaşan Murat Demirel'in alt ranzayı tercih ettiği öğrenildi.

Murat Demirel'in cezaevindeki ilk ziyaretçisi ablası Neslihan oldu. Dün saat 11.00'de cezaevine gelen abla Demirel, saat 17.00'ye kadar cezaevinde kaldı. Saat 12.00 civarında cezaevine gelen kuzen Yahya Demirel, 15 dakika sonra cezaevinden çıktı ve Murat Demirel'le görüşemediğini açıkladı.

KUZEN GÖRÜŞTÜ
Yahya Demirel daha sonra yeniden cezaevine girdi ve yaklaşık 4 saat içerde kaldı. Abla Neslihan ile kuzen Yahya Demirel ve bazı yakınlarının Murat Demirel'le bir saat görüştükleri, cezaevinde kaldıkları sürede ise avukatların görüşmesinin tamamlanmasını bekledikleri öğrenildi. Murat Demirel'in yakınlarıyla yaptığı görüşmenin görüş bölümünde gerçekleştirildiği ve "kapalı görüş" olarak adlandırılan yöntemle yapıldığı bildirildi.

ŞİKAYETİ YOK
Murat Demirel'in avukatı Suat Çelebi ise müvekkiliyle yaptığı görüşmeden sonra yaptığı açıklamada, Demirel'in cezaevinden bir şikayeti olmadığını söyledi. Çelebi, Demirel'in DGM'de polislere yönelik tehditi konusunda da, "Kim, kimi neden tehdit etsin" dedi. Çelebi, "Demirel ile görüştünüz mü?" sorusuna "Ne alakası var. Ben nasıl görüşebilirim?" karşılığını verdi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır