kapat

04.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Etibank'ta katrilyon sevinci
iki yıl gibi kısa bir sürede sıfırdan katrilyon liralık mevduata ulaşmayı başaran Etibank, önümüzdeki dönemde bireysel bankacılığın üssü olmayı hedefliyor

Etibank'ın mevduatı katrilyon sınırını aştı. Banka böylece sektördeki payını yüzde 2'ye yükseltti. Özelleştirme İdaresi'nden 2.5 yıl önce Medya Holding tarafından satın alınan Etibank, bundan sonra bireysel bankacılık alanındaki çalışmalarına hız verecek.

Etibank Genel Müdürü İsmail Hakkı Karakaya, bankanın bireysel kredilerdeki payının yüzde 5'i aştığını belirterek, 2000 yılı sonunda orta büyüklükteki bankalar arasında iyi bir yere gelmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Etibank'ın mevduatının 1 katrilyon liraya çıkması nedeniyle Genel Müdürlük'te yapılan kutlamalara Etibank Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Mutlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önay Bilgin, Medya Holding Yönetim Kurulu Murahhas Azası Şükrü Karahasanoğlu ve Eti Menkul Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Ünal'la banka çalışanları katıldı.

Etibank Genel Müdürü İsmail Hakkı Karakaya, aktif bir kadro ile iki yıl gibi kısa sürede hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Sıfır bankacılıkla devralınan bankanın, bugün bireysel bankacılık üssü haline geldiğini kaydeden Karakaya, "Tüketicilere verdiğimiz kredilerin yanı sıra, üretime yönelik de kredi veriyoruz. Bu krediler bugün küçük işletme sahiplerinin ve esnafın daha üretken olmalarını sağlıyor" dedi.

KREDİ KARTI
250 BİNE ULAŞTIdEtibank Genel Müdürü İsmail Hakkı Karakaya, piyasanın en avantajlı kredi kartlarını EtiClup çatısı altında topladıklarını belirtti. EtiClup'teki alışveriş indirimleri, tatil organizasyonları ve konut, taşıt, tıbbi yardım imkanlarının kart sayısını 250 bine ulaştırdığını söyleyen Karakaya, "2000 yılı sonunda gelmek istediğimiz nokta sektörün üst sıralarıdır. Buna da ulaşacak güçteyiz" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır