kapat

02.10.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
YeniBinyil
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner


Skor güzel de

Trabzonspor, Siirt Jet-Pa karşısında 4-1'lik kolay bir galibiyet aldı. Kazanan her zaman haklıdır. Ancak, kazandığınız maçlarda eksiklerinizi görmeyerek herşeyin süt liman olduğunu söylemek, yarınlarda önemli sorunları beraberinde getirir.

Maçın ilk yarısında sahada gerek bireysel, gerekse oyun anlayışı olarak ortaya hiçbir şey koyamayan Siirt vardı. Savunması Trabzonspor'un her atağında çizgi halinde kaldığından, yenilen gollerin dışında rakiplerine gol pozisyonu zenginliği de yaşattılar.

Eğer Trabzonspor, daha akılcı ve organize olabilse, ilk yarıyı bile açık farkla önde bitirebilirdi. İkinci devrede ise skoru korumanın telaşı içerisinde olan bordo-mavili takım, böylesi bir rakip karşısında bile kalesinde birçok gol pozisyonu yaşadı.

Dün bir kez daha gördük ki, bordo-mavili takımın sorunu, takım savunmasının yetersizliği ve savunma adamlarının bireysel hatalarının üst düzeyde olmasıydı.

Yükü orta alan taşıdı
Orta alanda Erhan Namlı ve Gökdeniz, dünkü maçın kazanılmasında önemli katkıları olan iki oyuncuydu. Erhan Namlı, rakip atakları orta sahada karşılayan ilk oyuncu olmanın yanında, kazandığı toplarla da takımını atağa kaldıran isimdi.

Gökdeniz ise atılan ilk iki goldeki sürpriz çıkışı ve yaptığı iki asist dışında bütün maç boyunca orta alanda mücadele gücüyle sivrildi. Sergen üçüncü goldeki mükemmel hareketleriyle yaratıcı oyuncunun bir takımın kaderini nasıl tayin ettiğini gösterdi.

Sonuç olarak alınan 3 puan, lig yarışında bordo-mavili takıma büyük moral kazandırdı. Fakat bir an önce eksiklerini görerek daha olumlu oyun oynamak zorundalar.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır