kapat

29.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
pandora
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Adem'in ayak sesleri
Serbest güreşte 76 kilodaki güreşçimiz, ilk iki maçını alıp çeyrek finale çıktı. 97'de Ahmet Doğu ise elendi

Sydney'deki en büyük madalya umutlarımızdan serbest güreşte sporcularımız müsabakalarına başladı. Dün mindere çıkan güreşçilerimizden 76 kiloda Adem Bereket iki maçını kazanıp çeyrek finale yükselirken, 97 kilodaki Ahmet Doğu art arda iki yenilgiyle olimpiyatlara veda etti.

Dünya üçüncüsü Adem, ilk maçında Gürcü McHedlidze'yi 3-0 yendi. İkinci müsabakada Macar Ritter'le karşılaşan sporcumuz, ilk devreyi 1-0 önde geçti. İkinci devre bozulan ve bir ara 2-1 geriye düşen Adem, çabuk toparlanıp 3-2 galip geldi ve çeyrek finalist oldu. Adem Bereket, ilk 4 sporcu arasına girebilmek için çeyrek finalde Özbek Hinchagov'la karşılaşacak.

Ahmet şaşırttı
97 kiloda dünya ikincisi Ahmet Doğu ise İranlı Haydari'ye 6-1 ve İsviçreli Scherrer'e 4-3 yenilerek Sydney'e beklenenden erken veda etti.

MERT AYDIN-Sydney


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır